dilluns, 9 de juny del 2008

Resum de la reunió de diumenge

La reunió a l'ambient no va ser de concurrència super massiva, però sí molt fèrtil en idees!
Érem la Laura Dorna, la Marta Capdevila (una nova associada, benvinguda!),  en Xavi Casals, la Gemma Capdevila, en Guillem Rodri, en Xavier Navarro, la Carla Besora i jo.

Els tràmits de firmar papers no es van poder resoldre del tot per problemes burocràtics, però la Carla se n'està encarregant molt eficientment i ja ens convocarà per acabar d'estampar firmetes.

El garbuix d'idees que va sorgir no us el puc reproduir (haver vingut! jeje) però més o menys vem acabar concretant:

-xerrada-berenar-sopar amb l'il·lustrador Albert Bertolín. A finals de juny, dia encara a concretar i al magnífic pati d'en Guillem.

-bar de la mostra d'entitats (18-19 octubre): unanimitat en que volem portar el bar, però tenim un dubte: com és que les altres entitats no volen? aquí hi ha gat amagat... ens preocupa que calgui avançar diners per les begudes, o sigui que es va parlar de fer petites actuacions de música, dansa, etc. durant setembre, per recol·lectar algo.
No està clar si volem també tenir un stand, o aprofitar el bar mateix per exposar coses.
Volem exposar obres que fem a partir d'un tema comú? El tema comú poden ser els poemes de Les flors del mal de Baudelaire? o una idea concreta d'un dels poemes, com: trobar la bellesa enmig de la lletjor. Tot això va quedar una mica a l'aire, així com també la nostra participació o no al garitu, i ara me n'adono que és molt tard i haig de treballar una mica... algú s'anima a seguir amb el resum?

apa, fins aviat!