divendres, 24 d’octubre del 2008

El superbar del Tub a la mostra d'entitats

El bar de la mostra d'entitats va ser un èxit i va superar tots els entrebancs: pluja de dissabte, la meitat dels tubistes estaven fora de cardedeu el cap de setmana... val a dir que la infraestructura que ens havia proporcionat l'ajuntafems estava la mar de bé: un bar immens amb neveres i carpa adossada, situat en un punt estratègic a darrera l'església. Gràcies als pastissos casolans, mmmm, i a les herbetes el bar va tenir molt de caliu, i gràcies a l'Andreu del Tarambana i al Pepe herbolari que ens van subministrar beguda a preu de cost i amb la possibilitat de pagar-ho el dilluns, no va caldre desembutxacar gaire diners per avançat.
Resultat: vam fer una caixa d'uns 575 €, i un cop descomptades les despeses han quedat uns 345 € i escaig. No està malament, oi? Com que la tresorera va desaparèixer (per sort quan encara no hi havia res a la caixa, jeje) la presi carla guarda la pasta.

També van sobrar unes quantes cervesetes, que vem quedar de repartir-nos els que vem currar al bar, o sigui que els que veu estar darrera la barra podeu passar per cal campaner (c. lluís llibre, 31) a buscar les vostres birres (toquen a 3 per cap, tampoc cal que vingueu amb furgoneta...)

doncs apa, ara toca posar a treballar els cervellets creatius, hi ha 345 eurikis per...

2 comentaris:

Carla Besora ha dit...

eii! que bé quin resum més bufó! jeje.. jo ja tinc algunes idees per fer amb els dinerons, però esperaré que algú es pronuncii, per no escriure entrades que ningú es llegeix.. fins aviat!

shana ha dit...

jo estic bastant pesimista la veritat... hahahahah
comprem pintura per tots? :D